Restaurant Rijswijk

Herberg van Ouds’t Nest: reserveer bij het leukste restaurant in Rijswijk

Herberg van Ouds’t Nest: reserveer bij het leukste restaurant in Rijswijk

Genieten van klassieke Franse gerechten met internationale invloeden en gezellig tafelen: dan ben je in Rijswijk bij het juiste restaurant. Kom eens langs voor een heerlijke lunch of diner bij Herberg van Ouds’t Nest. Wilt u zeker zijn van een plaatsje? Reserveer dan eenvoudig een tafel.

Al sinds 1867 worden gasten in dit restaurant in Rijswijk op hun wenken bediend. Meer dan 150 jaar geleden werd de eerste koffie geserveerd. De herberg kenmerkt zich nu door meer dan alleen de koffie: met een veelzijdige kaart met zowel warme als koude gerechten ontbreekt het aan niets.

Lunch

Iedere dag zorgen onze koks dat de lekkerste gerechten op tafel verschijnen. Met verse ingrediënten en gevoel voor smaak kunt u genieten van een lekkere lunch. Zowel voor de grote als kleine trek staat er iets lekkers op de kaart. Van een bourgondische pan-tosti tot verse gebakken mosselen, tot pannenkoeken en maaltijdsalades. Bent u meer van de lekkere trek? Geniet dan van onze borrelhapjes. Reserveren is ook mogelijk voor de lunch. Voor zowel grote als kleine gezelschappen kunt u bij ons een tafel boeken.

Diner

Begin het diner met een warm of koud voorgerecht, zorgvuldig samengesteld door onze koks. U heeft keuze uit zowel vegetarische als vlees- en visgerechten. Van een Griekse lasagne tot een bourgondisch vispotje. En sluit dan de avond af met een heerlijk dessert. Niets is leuker dan u verheugen op een heerlijk diner. Reserveer vast een tafel online of telefonisch. Dan weet u zeker dat u een plekje heeft in onze herberg.

Locatie

Dit restaurant in Rijswijk is goed bereikbaar, zowel met de fiets als met de auto. Nabijgelegen is een parkeerplaats waar u gratis kunt parkeren. Direct voor de deur geldt betaald parkeren. Komt u met het openbaar vervoer? Stap dan uit bij de halte Van Vredenburchweg. Bekijk de routebeschrijving op onze website.

Reserveren

Brengt u binnenkort een bezoek aan Rijswijk? Boek dan alvast een tafel in ons restaurant. Reserveren is mogelijk voor lunch en diner. Op maandag en woensdag zijn wij geopend van 15:00 tot 22:00. Donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag bent u van harte welkom tussen 12:00 en 22:00.
Reserveer eenvoudig een tafel via onze website, of neem telefonisch contact met ons op. Wilt u graag binnen 24 uur nog een plekje in ons restaurant? Reserveer dan telefonisch via 070 399 7660.

Graag tot snel bij ons restaurant Herberg van Ouds’t Nest in Rijswijk!

Dit zal sluiten in 0 seconden